fbpx

Urimi i FRI-së për muajin e Ramazanit

Forumi Rinor Islam të gjithë besimtarëve mysliman ua uron muajin e shenjtë të Ramazanit.

Urojmë që durimi, prehja shpirtërore, toleranca, drejtësia, barazia, qëndrueshmëria e para së gjithash forcimi i marrëdhënieve të mira me njëri-tjetrin, të bëhen pjesë e gjithsecilit.

Duke qenë se është muaj i  bekuar, gjatë së cilit besimtarët reflektojnë mbi mendimet dhe sjelljet e tyre, muaj kur shohim thellë e kthjellët brenda vetes, muaji i pastrimit shpirtëror, qoftë ky muaji i ndryshimeve pozitive për secilin por edhe për shoqërinë në përgjithësi.

Zoti sjelltë paqe, qetësi e harmoni në familjet tuaja!

Zoti ua pranoftë agjërimin, adhurimet dhe veprat!

Paçi agjërim të lehtë!

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close