fbpx

Ai që nuk rrezikon

“Dalëngadalë vdes ai që bëhet skllav i zakonit,
që përsërit të njëjtat gjëra çdo ditë,
që nuk ndryshon rrugë,
që nuk rrezikon”

Martha Medeiros – gazetare dhe shkrimtare nga Brazili

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close