fbpx

Urimi i RDK-së për Muajin e Ramazanit

Të nderuar besimitar të besimit islam,

Fillon muaji i shenjtë i Ramazanit, në të cilën besimtarët sakrifikojnë me qëllim pastrimin e shpirtit për besimin tek Zoti.

Në këtë muaj të madhërueshëm, solidariteti dhe mirësia njerëzore arrijnë kulmin e tyre, duke na bërë më të afërt me njëri-tjetrin.

Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të RDK-së t’ju uroj mbarë besimtarëve mysliman agjërim të lehtë, mbarësi e begati!

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close