fbpx

Vazhdojnë uikendet e zgjatura

Këtë vit Bajrami i Madh, është më 17 korrik, e premte, dhe nënkupton ditë jopune për gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Gjithashtu ditë jopune për gjithë qytetarët e Maqedonisë është Festa e Ilindenit, më saktë 2 gushti, Dita e Republikës. Me që kjo i bie e diel, ditë jopune është 3 gushti, e hënë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close