Fëmijës nga Kosova i pranohet goli pasi qau (VIDEO)

Futbollisti i grupmoshës U11 i 2 Korrikut është bërë sensacion në botë, pas gjestit që bëri në takimin kundër Bursaspor U11.

Ai e qëlloi shtyllën në portën e zbrazët, duke filluar më pas të qajë i dëshpëruar.

Megjithatë, edhe pse nuk shënoi, goli të riut kosovar iu pranua dhe 2 Korriku e fitoi 3:2 sfidën.

Lajme të ngjashme

Back to top button