fbpx

Atë që vetëm mund ta humbasësh

“Nderin nuk mund ta marrësh, atë vetëm mund ta humbasësh!”

Anton Pavlovich Chekhov ishte fizikan, dramaturg dhe autor rus i cili konsiderohet ndër shkrimtarët më të mëdhenj i tregimeve të shkurtra.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close