fbpx

Fakulteti Juridik i UEJL-së organizon konferencë ndërkombëtare shkencore

Fakulteti Juridik i UEJL-së, në bashkëpunim me Insitutin e UEJL-së “Max Van Der Stoel” dhe me përkrahjen e Ambasadës së SHBA-së, Ambasadës së Britanisë së Madhe dhe Ambasadës së Francës në Maqedoni, si dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë së RM-së organizon Konferencë Ndërkombëtare Shkencore me temë: “Askujt nuk do t’ia shesim, askujt nuk do t’ia mohojmë e as vonojmë të drejtën dhe drejtësinë” – Trashëgimia e Magna Carta-s 1215 për Ballkanin Perëndimor (www.magnacartaseeu.info).

Lajme të ngjashme

Back to top button