fbpx

Më shumë fshatra dhe rrugë të Shkupit pa energji elektrike

Pa energji elektrike prej orës 8 deri në orën 12 do të mbeten konsumatorët e rrugës “Mihail Çakov” nr.9.

Siç kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit pa energji elektrike në kohëzgjatje prej një ore duke filluar prej orës 6 e 15 minuta do të mbeten konsumatorët e Konjares së Epërme, të Poshtme dhe të Mesme, Zhivinjes, Divles, Sushicës dhe Çojlisë, prej orës 8 deri në orën 12:30 një pjesë e Belimbegovës prej orës 8:30 deri në orën 14:30 rrugët “154”, “136”, “151”, “146” dhe “Cvetan Dimov” dhe komuna e Çairit prej orës 8 deri në orën 13:30, Hasanbegu rajoni Kamnik rruga 16 dhe rruga “Alija Avdoviq”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close