fbpx

Naser Eshtrefi: Nuk kam pasur për qëllim ta vras Angelin

Nuk kam pasur për qëllim ta vras Angelin, deklaroi të hënën Naser Eshtrefi i cili është i akuzuar se me 19 maj vitin e kaluar e ka vrarë maturantin Angel Petkovski në lagjen Gjorgje Petrov.

Ai vërtetoi se me të, përveç telefonit, cigareve dhe pak para nuk ka pasur asgjë. Vërtetoi se nuk ka pasur as thikë me veti dhe nuk e ka të qartë se si thika është gjetur në atë vend, kur edhe babai i Angelit vërtetoi se me vete nuk kanë pasur thika, publikoi Makfaks.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close