fbpx

Sindikata “ka frikë” të përkrah shtesën K-15

Sot nënshkruesit e Deklaratës sindikale dhe LSM me Organizatën e punëdhënësve për pagesën K-15 në sektorin privat, është dashur të deklarohen nëse vendimi për shtesën K-15 mbetet apo hiqet.

Konferenca për shtyp ishte caktuar për në orën 11 para ndërtesës së LSM.

Por me deklaratë dolën vetëm përfaqësuesit e “Solidaritetit” dhe “Lenka” duke shpalosur qëndrimin e tyre se K-15 nuk duhet të hiqet.

Në ndërkohë është anuluar konferenca për shtyp e LSM-së duke deklaruar se do të dërgohet kumtesë në media.

“Zhivko frikohet se do ta sulmojmë”, komentuan gazetarët.

Lajme të ngjashme

Back to top button