Ka dhe të tillë që…

“Ka dhe të tillë që e shesin shpirtin dhe jetojnë me shpërblesën e marrë, pa e humbur qetësinë perfekte të ndërgjegjes.”

Logan Pearsall Smith ishte një eseist dhe kritik letrar nga Anglia.

Lajme të ngjashme

Back to top button