fbpx

Ulen çmimet e dizelit, ritet i benzinës

Komisioni rregullatorë për energjetikë në seancën e sotme vendosi për çmimet e reja të derivateve të naftës.

Çmimi me pakicë i EUROSIPER BS-95 ritet për 1 denarë dhe do të kushtojë 71.50 denarë për litër.

Çmimi me pakicë i EUROSIPER BS-98 ritet për 1.50 denarë dhe do të kushtojë 73.50 denarë për litër.

EURODISEL dhe Ekstra e Lehtë vaj për amvisëri ulen për 0.50 denarë për litër.

Mazuti ritet për 0.053 denarë për kilogram.

Lajme të ngjashme

Back to top button