fbpx

Gruevski në takime me shefat e diplomacive të Italisë, Bullgarisë dhe Hungaris

Kryeministri Nikolla Gruevski sot në Ohër do të takohet me ministrat e punëve të jashtme të Italisë, Bullgarisë dhe Hungarisë, Paolo Xhentiloni, Daniell Mitov dhe Peter Sijarto.

Takimet janë në kuadër të Takimit ministror të ministrave të punëve të jashtme të vendeve­anëtare të Iniciativës qendrore evropiane (IQE), që mbahet në Ohër, si pjesë e kryesimit të Republikës së Maqedonisë me IQE­në.

Lajme të ngjashme

Back to top button