“Qytetarët për Maqedoninë” paralajmërojnë masa më radikale

Vazhdim i negociatave nën patronazhin e BE-së mund të rishikohert dhe përkrahet edhe një kohë të shkurtër,është konkluduar në takimin e mbrëmshëm të LSDM-së me partitë e koalicionit opozitar dhe më shumë ser 80 organizata qytetare.

Në takimin janë këmbyer mendime për aktivitetet e mëtejmë dhe veprimit të përbashkeët në interes të siç thuhet, “kthimit ë dinjitetit të qytetarëve të Maqedonisë në interes të mbrojtjes së kushtetutës së Maqedonisë.

Me këtë rast është konstatuar se me publikimin e bombave do të vazhdohet, ndërsa nëse nuk ka marrëveshje do të radikalizohet veprimtaria e mëtejme.

Lajme të ngjashme

Back to top button