fbpx

Si të silleni me gënjeshtarët?

Dr Phil ofron këshilla se si duhet të silleni me një partner gënjeshtar, për të ndryshuar marrëdhëniet tuaja.

Mos harroni se ju mësoni njerëzit se si t’ ju trajtojnë

Ju duhet të keni sytë e hapur. Shih njerëzit për atë që janë, jo çfarë ju doni ata të jenë. Mos u mundoni të mësoni dikë që ata nuk mund t’ ju gënjejnë sepse ju do ta kuptoni gjithmonë, kjo nuk do ta bëjë atë të mos gënjej.

Ju nuk mund të ndryshoni atë që nuk e pranoni

Ju duhet të jetë i sinqertë me veten nëse dikush është duke abuzuar me ju, dhe jo të shtrembëroni realitetin dhe të gënjeni veten.

Të jeni e vërtetë me veten dhe partnerin tuaj

Nëse ju gënjeni veten, ju jeni fajtor. Ju vendosni si do t’ju shohin të tjerët, kështu që nëse ju jeni duke gënjyer veten, atëherë ju jeni të humbur plotësisht.

Jeni të gatshëm për një lidhje para se të filloni atë

Nëse diçka nuk është në rregull me ju dhe mendoni se ju keni marrë një tipar të keq apo karakteristikë të keqe, ajo do të dalë në shesh patjetër, prandaj duhet të jeni i ndershëm nga fillimi.

Dëgjoni partnerin tuaj

Dëgjoni se çfarë partneri juaj ka për të thënë. Mos dëgjoni atë që ju doni të dëgjoni dhe që ju e keni fiksuar në kokë si të vetmen të vërtetë.

Pyesni veten nëse jeni të gatshëm të përballoni rrethanat në të cilat jeni

A jeni e kënaqur me rrethanat në të cilat jeni? Nëse jo, kërkoni të vërtetën nga të tjerët dhe vetvetja.

Lajme të ngjashme

Back to top button