fbpx

Partitë maqedonase takohen për të sajuar strategjinë e veprimit pas dështimit të Brukselit

Sonte në ora 19:30 qendror i VMRO-DPMNE-së do të mbaj një mbledhje për situatën aktuale në vend, pas dështimit të negociatave mes liderëve në Bruksel.

Në mbledhje priten që të miratohen përfundimet dhe drejtimet se si parti të veprohet në periudhën në vijim në raport me çështjet aktuale, si dhe marrëveshjen e 2 Qershorit.

Sot në ora 17:00 do të mbajë mbledhje edhe opozita LSDM, sëbashku me një pjesë të sektorit joqeveritar, ndërsa në seancë pritet që të dakordohen për aktivitetet e mëtejshme.

Lajme të ngjashme

Back to top button