Përmbytje në Tbilisi të Gjorgjisë, arushat e luanët në rrugë (VIDEO)

Policia gruziane sot në kryeqytetin Tblisi provon të kap kafshët e egra, të cilat shkaku i vërshimeve të cilat e kanë rrënuar kopshtin zoologjik të qytetit kanë ikur nër rrugë, transmetojnë mediet ruse.

Ndër kafshët e ikur janë edhe gjashtë tirga, gjashtë luanë dhe tetë arij. Gjithsej kanë ikur mbi 30 kafshë të rrezikshme, ndërsa disa janë mbytur në vërshimet, të cilat e kanë goditur kopshtin zoologjik.

Policia afër spitalit të fëmijëve ka vrarë gjashtë ujq, ndërsa qytetarët i ka ftuar të mos i lëshojnë shtëpitë.

Në afërsi të kopshtit zoologjik kanë gjetur edhe trupat e tre personave. Një përmbytje kanë vdekur së paku tetë njerëz.

GEORGIA-FLOOD

2

GEORGIA-FLOOD
GEORGIA-FLOOD
GEORGIA-FLOOD

6 7

8 9

Lajme të ngjashme

Back to top button