fbpx

Shkup, organizohet marsh për solidarizim me emigrantët

Qeveria krijon politika diskriminuese që kanë pasoja edhe te emigrantët të cilët kalimthi janë në Maqedoni, duke kërkuar të shpëtojnë kokën dhe një jetë më të mirë. Ky është mesazhi lëvizjes #Protestoj duke thirrur kështu për të protestuar të hënën në ora 18 para Qeverisë së Maqedonisë.

Marshi planifikohet të përfundojë para Qendrës pranuese për emigrant në Gazi Bazë ku do të lexohen të drejtat për emigrantët.

Marshi titullohet, Marsh i Solidaritetit, kundër diskriminimit dhe ksenofobisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button