Momentet e deportimit nga Kosova, që kurrë nuk duhen harruar (Video)

Gjatë luftës së vitit 1999 në Kosovë, forcat serbe kanë deportuar më shumë se 860 mijë shqiptarë të Kosovës nga shtëpitë e tyre.

Pamjet e mëposhtme shfaqin kushtet intensive të ndihmës së mjekëve ndërkombëtarë për shumë refugjatë në një kamp të Shkodrës, ku shumë prej tyre kanë qenë të plagosur.

Mjekët nga ekipi ndërkombëtar ishin atje për t’u kujdesur për të sëmurët dhe për të plagosurit.

Lajme të ngjashme

Back to top button