Më bënte të qesh

“Arrinte të më bënte të qesh. O sa shumë që kisha nevojë!”

Charles Bukowski është një shkrimtar amerikan, i famshëm me poezitë që i ka shkruar me qindra dhe me romanet në stilin e tij tepër real.

Lajme të ngjashme

Back to top button