Duket si naftë, por kur do ta shihni nga afër do të ngelni gojë hapur (VIDEO)

Bota ka shumë fshehtësi të cilat presin që të zbulohen, shumë gjëra të bukura që presin që të shihen, thjeshtë, për këtë është e nevojshme dëshira e njeriut për t’i zbuluar dhe parë. Një dëshirë të tillë e kanë pasur edhe studentët nga San Diego të cilët në La Jolla të Kalifornisë, kanë tentuar të zbulojnë se çfarë në të vërtetë fshihet nën fshehtësirat e oqeanit atje.

Në shikim të parë kanë menduar se ka naftë, për shkak ngjyrës së zezë, por kur kanë vendosur që të futen ajo që kanë parë i ka mahnitur. Kur ata i ka lënë pa tekst, me siguri edhe juve do të ju len njësoj, kjo mrekulli e natyrës për të cilën njerëzi kanë menduar se është naftë, por u tregua se është diçka shumë e bukur dhe I ngjan një arti të vërtetë nga larg.

Ndiqeni Videon

Lajme të ngjashme

Back to top button