fbpx

Paraburgim për katër banorë të fshatit Vaksincë

Paraburgim prej 8 deri 30 ditë kanë fituar katër banorë të fshatit Vaksincë të cilët mbrëmë janë arrestuar nga policia nën dyshimet për tregti me njerëz dhe kontrabandë me emigrantët sirian.

Dy të dyshuarve u është caktuar paraburgim prej 8 ditëve ndërsa dy të tjerëve 30 ditë.

Lajme të ngjashme

Back to top button