fbpx

Kryqi i kuq mbledh para, ushqim dhe veshmbathje për emigrantët në Maqedoni

Përmes pagesës së parave në llogarinë e caktuar bankare ose me paraqitje në numrat e caktuara në operatorët mobil, po edhe me dërgesë ushqimi në kryqin e kuq të Maqedonisë, qytetarët do të mund të ndihmojnë aksionin që po ndërmerr kryqi i kuq i Maqedonisë.

Llogaria e fondit për solidaritet:300000001327966 ДБ 4030984271620 – Banka Komerciale – Donim 100 denarësh me thirrje telefonike: 075/070/077 143 400. Ndërsa ndihma duke dërguar ushqim dhe veshmbathje mund të bëhet duke shkuar në depot e kryqit të Kuq në Mumin Potok deri më 30 qershor të vitit 2015.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close