fbpx

Në Vaksincë arrestohet Alili – i dyshuar për vrasje

aksionin e sotëm policor u arrestua Adem Alili, i ashtuquartur Tuçi. Ai është i dyshuari i një vrasjeje në Kumanovë në vitin 2001, bashke me dy të tjerë. Alili, së bashku me birin e tij Zaim, dyshohe ta kenë vranë një kumanovar sepse ai nuk ua ka dhënë vajzën e tij  për nuse familjes të Alilit. Zaim Alili është burgosur për vrasjen e njëjtë, por një herë ai është arratisur prej burgut të Idrizovës, por u gjet dhe e dorëzuan nga Kosova.  Urdhëresa për babanë e tij 14 vjet rri në sajtin e MPB-së, dhe policia heton a është i lidhur me vrasjen e një komandanti policor në stacionin e Mateçit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close