fbpx

“Kokona” përkrah protestën e 13 qershorit në Shkup

Shoqata e përkthyesve shqiptar “Kokona’ e përkrahë marrshin protestues të 13 qershorit në Shkup.

“Mendojmë se kjo është forma e duhur e shfaqjes së pakënaqësisë së shqiptarëve këtu në Maqedoni dhe se vetëm në këtë mënyrë mund t’i japim fund një regjimi totalitar. Ndaj ftojmë të gjithë qytetarët, intelektualët dhe shtresën më të gjerë të popullit ta përkrahin fuqishëm këtë protestë madhështore gjithëshqiptare këtu në Maqedoni. Të protestojmë sot, që të nesërmen mos të përsëritet e djeshmja”, thonë nga shoqata.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close