fbpx

Vendoset linjë e rregullt ajrore Ohër-­Londër

Aeroplani i parë i aviokompanisë me buxhet të ulët “Wizzair” me 133 udhëtarë nga Londra dje pasdite ateroi në aeroportin e Ohrit “Shën Apostul Pali”. Bëhet fjalë për linjë ajrore të subvencionuar nga komuna e Ohrit dhe Qeveria e Republikës së Maqedonisë, që përmes biletave të lira të tërhiqen turistë nga Britania e Madhe.

Zoran Kërstevski, drejtor i “TAV Maqedoni” kompania që menaxhon me aeroportet e Maqedonisë, shprehu bindje se linja e rregullt për në Londër do të thotë zgjerim i ofertës turistike të Ohrit dhe të Maqedonisë para tregut të madh britanik, duke marrë parasysh se anglezët janë popull turistik që dëshiron të pushtojnë destinacione të reja.

Lajme të ngjashme

Back to top button