Duam Çair të Pastër dhe disa lëvizje tjera ekologjike mbështesin protestat e 13 qershorit

OJQ Lëvizja për mjedis të pastër të bashkëngjitura zinxhir nga Çairi me Duam Çair të Pastër, nga Kumanova me Duam Kumanovë të pastër, nga Tetova me Duam Tetovë të Pastër, ne Likova me Duam Likovë të pastër si dhe shoqata Vepro dhe Realiteti Politik e njoftojnë opinionin se do të mbështesin protestën gjithëkombëtare me 13 qershor në Shkup.

Lajme të ngjashme

Back to top button