fbpx

Shkup, dy vite e katër muaj burg për një protestues

D.J. nga Aerodromi i Shkupit, i cili është gjykuar për pjesëmarrje në masë të njerëzve në pengimin e personit zyrtar për kryerjen e detyrave zyrtare, është dënuar me dy vite e katër muaj burg. Ai sipas gjykimit të sotëm të Gjykatës Themelore Shkupi 1 është i gjykuar pasi që ka marr pjesë në protestat para Qeverisë me pesë maj.

Gjykata informoi se A.T. iu është caktuar një dënim me kusht prej shtatë muaj burg që nuk do ta realizoj nëse në afat prej dy viteve nuk realizon ndonjë vepër tjetër penale.
Gjykata e ndërpreu masën e paraburgimit për të akuzuarin B.J. dhe i caktoi një masë kujdesi dhe ia ktheu telefonat dy të akuzuarve.
Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close