Bjork me video klip prej 360 shkallëve (VIDEO)

Artistja e mirënjohur për kreativitetin dhe zërin specifik e cila vjen nga Islanda, Bjork, ka realizuar video klipin e saj prej 360 shkallëve për këngën “Stonemilker”. Si kënga ashtu edhe klipi janë të mrekullueshëm.

Lajme të ngjashme

Back to top button