fbpx

Fillon Manifestimi kulturor tradicional “Lidhja na bashkon”

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, sot në Fakultetin e Arteve të USHT-së, Qendra për kulturë në Tetovë do të bëjë hapje solemne të Manifestimit kulturor tradicional “LIDHJA NA BASHKON”’, që organizohet me rastin e 137 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit.

Siç thuhet në njoftimin zyrtar në kuadër të këtij manifestimi kulturor do të zhvillohen ndarja e Çmimit kombëtar “Ali Vishko”, promovimi i librit me punimet e Konferencës shkencore “Veprimtaria arsimore dhe shkencore e Prof. dr. Ali Vishkos” , Në kuadër të manifestimit do të zhvillohet edhe një konferencë shkencore, me temë “LIDHJA SHQIPTARE E PRIZRENIT DHE ÇËSHTJA KOMBËTARE SOT”

Lajme të ngjashme

Back to top button