Princi Leka në Kumanovë: Politika shqiptare ka dështuar

Princi Leka bashkë me princeshën vizituan Lagjen e Trimave në Kumanovë. Ai tha se ka ardhur që t’u shpreh ngushëllime qytetarëve që përjetuan trauma gjatë luftimeve në Kumanovë. Mbretëria e Shqipërisë është duke i ndjekur me vëmendje të gjitha zhvillimet në Maqedoni, tha princi.

“Politika në Maqedoni ka dështuar, sidomos ajo e palës shqiptare. Kërkojmë zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe respektimin e vlerave njerëzore”, tha më tej princi Leka.

Lajme të ngjashme

Back to top button