Ekstradohet nga Shqipëria i dyshuari për vrasjen e dyfishtë në Ohër

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme ka realizuar ekstradimin e B.P (31) nga Ohri i dyshuar për vrasje të dyfishtë të kryer më 21 gusht vitin e kaluar.

Ai është kapur nga policia e Shqipërisë në kalimin kufitar “Qafëthanë”.

Për personin B.P është ngritur fletarrestim ndërkombëtarë dhe I njëjti është arrestuar më 12.02.15 në Shqipëri.

B.P është kërkuar nga policia pas më 21.08.14 rreth orës 23 në objektin hotelierik “Imperator” në Ohër dyshohet se ka plagosur rëndë dy persona.

V.R dhe R.Gj në automjetin e ndihmës së shpejtë kanë ndërruar jetë dhe ën spital është konstatuar vdekja.

Lajme të ngjashme

Back to top button