Sot protesta për Tamarën, do të kërkohet dorëheqja e Todorovit

Me fillim prej ora 18 para qeverisë së Maqedonisë Lëvizja “Protestoj” organizon protesta me rastin 4 mujorit të vdekjes së Tamaras.

protestuesit do të grumbullohen para Qeverisë dhe do të vazhdojnë për në Ministrinë e Shëndetësisë, ku do të kërkohet dorëheqja e ministrit, Nikolla Todorov.

Lajme të ngjashme

Back to top button