Gligorova nga FSHHM: Bisedat janë autentike

Violeta Gligorova nga Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni, e vërtetoi autenticitetin e bisedave të përgjuara që i ka marr nga traskriptet pas konferencës për shtyp në kampin e lirisë para Qeverisë.

Ajo thotë se bisedat janë të njëjta siç i ka bërë me gazetarët nga disa media të pavarura.

“Këto janë biseda që un i kamë bërë me gazetarët nga mediat e pavarura dhe bëhet fjalë për biseda për projekte hulumtuese dhe që financohen nga FSHHM. Të gjitha bisedat janë autentike”, deklaroi Gligorova.

Lajme të ngjashme

Back to top button