Zaev bën apel për durim: “Monstra” do të publikohet

Kryetari i LSDM-së Zoran Zaev kërkoi nga qytetarët që të kenë durim se për shkak të situatës së krijuar dhe bisedimeve në Bruksel nuk mund të publikohet rasti Monstra. Por ai premtoi se rasti Monstra, Rasti me TV A1 dhe raste të tjera do të publikohen.

“Kjo e vërtetë do të publikohet”, deklaroi Zaev.

Lajme të ngjashme

Back to top button