Nëse shikojmë të njejtën hënë

“Nëse dhe ti shikon të njëjtën hënë si unë, s’jemi dhe aq larg”

Claudio Baglioni

Claudio Enrico Paolo Baglioni -këngëtar italian./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button