fbpx

Mile Janakievski do të shfrytëzojë apanazhin

Momentalisht vetëm gjashtë ish funksionar të zgjedhur nga parlamenti janë në apanazh, ndërsa muajin e kaluar kjo e drejtë iu ndërpre 34 deputetëve të përbërjes së kaluar. Ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski do të shfrytëzojë apanazh në 12 muajt e ardhshëm.

Komisioni kuvendor për zgjedhje ka miratuar kërkesën e Janakievskit për pagë funksionari prej momentin kur ai dha dorëheqje nga posti më 12 maj, bashkë me ministren e punëve të brendshme Gordana Jankullovska, e cila poashtu shkon në apanazh.

Lajme të ngjashme

Back to top button