Protestë në Shkup, “Nuk ka qeveri kalimtare me kriminelë” (VIDEO-FOTO)

Lëvizja qytetare #Protestoj sërish doli rrugëve të Shkupit. Mijëra qytetarë dolën në marsh protestues duke kërkuar dorëheqje nga Qeveria aktuale si dhe rikthimin e demokracisë në vend. “Nga 5 maji deri në fund”, “Nuk ka qeveri kalimtare me kriminelë”, “Dorëheqje”, “Nuk ka drejtësi, nuk ka paqe”, ishin këto disa nga mesazhet e protestuesve. Marshi filloi në ora 18 para Qeverisë, vazhdoi përmes bulevardit “Kliment Ohridski” deri te Ministria e Drejtësisë. Më pas protestuesit shkuan deri para bibliotekës “Braqa Milladinovci”.

Protesta 05.06.15 Shkup, Foto-Vanço Xhambaski
Protesta 05.06.15 Shkup, Foto-Vanço Xhambaski
Protesta 05.06.15 Shkup, Foto-Vanço Xhambaski
Protesta 05.06.15 Shkup, Foto-Vanço Xhambaski

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. ne ket rast duht nji her e pergjithmon me rezu qeverin e fllyqur e dhe me u bashku shqiptart me zotri Rufi Osmanin &bomba hedhsin qe te formojn qeveri te re me te drejtat e barabarta pa mar para sysh kombi ( bashkim )

Back to top button