“Unaza inxhinerike” për inxhinerët më të mirë të diplomuar

­ Për inxhinierë më të mirë sot në Ohër do të ndahet çmimi “Unaza inxhinierike”. Mirënjohja paraqet nxitje për të studiuar inxhinieri dhe kontributin për zhvillimin e cilësisë së rekrutëve inxhinierike, kompatibil me vendet e zhvilluara.

Çmimi është në formën e kurorës së gjetheve të lisit në krye të cilave qëndron stema e Institucionit inxhinierik.

Gjethet e lisit simbolizojnë nderin dhe dinjitetin në rrethin kulturor të Maqedonisë, ndërsa ylli simbolizon dijen. Organizatorët e manifestimit janë Institucioni Inxhinierik i Maqedonisë, ndërsa sponsor është presidenti i Republikës së Maqedonisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button