100 vjet bukuri indiane…në një video 2-minutëshe

Një kompani që prodhon video e quajtur Cut ka realizuar një klip që tregon si ka evoluar moda dhe stili indian që nga viti 1910. Në më pak sesa dy minuta, Trisha Miglani, kërcimtare dhe studente në Universitetin e Pensilvanisë, sjell disa dizenjo vizatimesh me këna në duar, pikash në ballë, bindi, siç quhen në kulturën indiane dhe pamje të ndryshme të frymëzuara nga protagonistet e Bollywood-it si Aishëarya Rai dhe Sharmila Tagore.

“110 years of Beauty” ka realizuar video qe kane pasur sukses  ne internet per kulturat persiane, meksikane, koreane dhe stilin amerikan.

Lajme të ngjashme

Back to top button