Takimi mes Orav, Gruevskit dhe ministrave të Qeverisë

Qeveria ka mbajtur një takim në mes ambasadorit, Aivo Orav dhe ministrave të qeverisë, duke përfshirë edhe kryeministrin Nikolla Gruevski.

Siç u njoftua në media, takimi filloi në 11:00 dhe një orë më vonë erdhën dhe Zëvendës Ministri i Arsimit Spiro Ristovski.

Pak minuta më vonë kanë  arritur Ministri i Ekonomisë, Bekim Neziri dhe Ministri i Drejtësisë, Adnan Jashari. Pritet që pas takimit, ambasadori i BE-së, Orav të japë një deklaratë në emër të ambasadorëve të BE-së.

kancevska-mileska-640x320

Lajme të ngjashme

Back to top button