Për shkak të minimit të rrugës, ndërpritet komunikacioni Kërçovë – Ohër

Komunikacioni në drejtimin rrugor A2 Kërçovë – Ohër sot prej orës 16 deri në orën 17 do të jetë i ndërprerë.

LAMM kumtoi se ndërprerja bëhet për shkak të kryerjes së punëve ndërtimore, minimit afër vendit “Lavçansko reçishte”.

LAMM rekomandon kujdes, shpejtësi të adaptuar të lëvizjes dhe respektim të sinjalizimit të vendosur të trafikut. Vëmendje e posaçme nevojitet në akset të cialt kalojnë nëpër grykat malore.

Lajme të ngjashme

Back to top button