Gruaja dhe paraja

“Paratë u bëjnë përshtypje grave dembele. Kur një grua punon fortë, një burrë me para është thjeshtë një bonus, jo një shkallë për tu ngritur!”

Bill Gates (William (Bill) H. Gates) është pronari edhe kryearkitekti isoftware-it të firmës së njohur Microsoft e cila ka fitim rreth 36.84 miliard dollarë në vit edhe ka 55,000 punëtorë të shpërndarë në 85 vënde të ndryshme në botë. Gates është tashmë njëriu më i pasur në botë por gjithashtu është një filantropist. Ai bashkë me gruan e tij Melinda kanë krijuar fondacionin “Bill and Melinda Gates” që menaxhon më shumë se 27 miliardë dollar Amerikan për të ndihmuar iniciativa filantropike në fushën e shëndetesisë edhe edukimit në mbarë botën./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button