Ç’farë paraprijnë vijat e zeza nën thonjtë e gishtave?

Zakonisht, shenjat në pjesën nën thonjtë e gishtave të duarve shfaqen si pasojë e kurthimit të gjakut në mes të thonjve dhe lëkurës.

Ky fenomen cilësohet si hemorragji e vogël, e cila kalon vetvetiu brenda disa muajve.

Mirëpo, këto shenja mund të jenë simptomë e kancerit në lëkurë, i cili zhvillohet në pjesët më të ekspozuara të lëkurës.

Ky lloj kanceri i lëkurës njihet si melanoma dhe duhet të largohet menjëherë pas identifikimit./Telegrafi/

Lajme të ngjashme

Back to top button