Marsh protestues për shkak të projektit “Shkupi 2014″

Marsh protestues për shkak të projektit “Shkupi 2014″ është shpallur për sot, në bazë të programit për ditën e 14 me radhë, të vendosjes së kampit para qeverisë.

Qytetarët dhe aktivistët do nisen para Qeverisë në ora 18 dhe do të marshojnë  deri tek Ministria e Kulturës në lagjen Dibër.

Pas marshimit,  në periudhën nga ora 19 deri në ora 20 para të pranishmëve në kampin e lirisë do të drejtohen Ilija Nikollovski nga Partia e Pensionistëve, Stanislav Pipan, profesor universitar, Maksim Dimitrievski  nga LSDM-ja dhe Goran Misoski nga PRSD-ja.

Marshi protestues “Shkupi 2014″, pas publikimit të djeshëm të regjistrimeve audio, i cili siç pretendohet nga opozita, sugjerojnë që vetë kryeministri është krijuesi i projektit që ndryshoi karakterin e qendrës së Shkupit

Lajme të ngjashme

Back to top button