Në qershor fillon turneu “Dëshmorët e Kombit”

Me 7 qershor do të fillojë turneu tradicional në futboll të vogël “Dëshmorët e Kombit” i cili do të zhvillohet në shkollën në Drenovec.

Organizatorët bëjnë më dije se paraqitja e ekipeve mund të bëhet prej 1 deri më 5 qershor 2015.

Stafi organizativ këtë turne e quan aktivitet human i cili ka qëllime pozitive për të siguruar ndihmesa financiare për familjarët e Dëshmorëve dhe për t’i rikujtuar këto figura tona të shquara kombëtare.

Lajme të ngjashme

Back to top button