Dhjetë artistët që u hetuan nga FBI

Këta 10 artistë sigurisht se kishin ndjenjën se janë nën llupën e paparacëve. Nga Pablo Picasso e deri tek Georgia O’Keefe, artistët ndër vite kanë pasur ‘Paparaci’ Shërbimin sekret amerikan (FBI), por padyshim disa për këtë gjë nuk kanë qenë në dijeni fare.

1.Pablo Picasso, u lind në Spanjë, jetoi shumicën e jetës së tij në Francë dhe asnjëherë në fakt nuk vizitoi Shtete e Bashkuara, mirëpo kjo nuk i ndaloi FBI-in që të grumbullojë dosje rreth tij.
2.Andy Warhol
3.Milton Rogovin
4.Alexander Calder
5.Yoko Ono
6.Arnold Mesches
7.Georgia O’Keefe
8.Thomas Kinkade
9.Jaxkson Pollack
10.Hasan Elahi

Lajme të ngjashme

Back to top button