Twitter mund ta blejë Flipboard për 1 miliardë dollarë

Twitter me sa duket është në kërkim për të bërë një tjetër përvetësim. Këtë herë është një aplikacion i famshëm si Flipboard, të cilin Twitter po synon ta blejë dhe çmimi që rrjeti social i ka ofruar aplikacionit thuhet se është rreth 1 miliard dollarë.

Lajmi vjen në një raport i Re / code të cilët kanë thënë se bisedimet në mes të dy kompanive janë në vazhdim e sipër që në fillim të vitit.

Flipboard është bërë një aplikacion tepër i rëndësishëm për telefona të mençur dhe tablet, dhe është mbështetur nga disa prej investitorëve më të rëndësishëm në Silicon Valley, me shuma që arrijnë deri në 160 milionë dollarë.

Nuk është e qartë ende pikërisht ajo që Twitter ka planifikuar për Flipboard, por marrëveshja është me sa duket ende në fazat e negociatave, që do të thotë se edhe kompanitë e tjera mund të jenë të interesuara në blerjen e tyre.

Ekzistojnë gjithashtu raporte që thonë se Google dhe Facebook mund të jenë të interesuara në blerjen e kompanisë, edhe pse nuk ka raporte të bisedimeve me këto kompani. (Telegrafi)

Lajme të ngjashme

Back to top button