Si të aplikoni hijezuesin e faqeve varësisht formës së fytyrës (FOTO)

Teknikat e konturimit dhe hijezimit të faqeve janë mënyra më e mirë për të formësuar fytyrën tuaj, por kjo nuk mjafton nëse ju dëshironi tu jepni më shumë jetë dhe ngjyra fytyrës tuaj.

Për të shmangur mundësinë që ju të mos dukeni si palaço dhe e çuditshme, ju duhet të  aplikoni hijen në faqet tuaja varësisht formës së fytyrës tuaj.

Dhe sigurisht për të arritur rezultatin më të mirë të mundshëm ju duhet të shikoni cilësinë e hijezuesit, ngjyrën e tij dhe formen e brushës që përdorni.

Fotografia më poshtë mund të ju ndihmojë të përcaktoni formën e fytyrës tuaj dhe pastaj edhe të kuptoni se si duhet ta aplikoni hijezuesin e faqeve./femra.net/

Lajme të ngjashme

Back to top button