Nëse shikojmë më afër…

“Shikoni afër. Bukuria mund të zvogëlohet”

Immanuel Kant ishte një filozof i madh gjerman dhe një ndër filozofët më të shquar. Vepra e tij “Kritikë e arsyes së kulluar” shënon pikë-kthesën qendrore në historinë e filozofisë dhe fillimin e filozofisë moderne. Rëndësia e tij qëndron në ndihmesën që dha në metodologjinë e re të studimit të gnoseologjisë, themeluar mbi kriticizmin./Portalb

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button